2015. június 25., csütörtök

A Szoba - 2015 - Bemutató


Sziasztok! Mint tudjátok A Démon Barátja kötetem egy részes lesz. Nem tervezek folytatást, és ezt majd a történet végén meg is fogjátok érteni, hogy miért nem.
De viszont mindenképp folytatni akarom az írói munkámat, így egy teljesen új történettel jövök majd. Maradok a pszicho, horrornál mindenképpen, és nem is akárhogyan. Íme egy rövid kis leírás
A Szoba című kötetemről amit A Démon Barátja történet vége után kezdek el írni egy új blogon ^ . ^ 


 A Szoba

Főszereplőnk a 24 éves Arlyn King egy hóvihar kellős közepén indult haza a munkájából. Útközben a rádiót hallgatva jön rá, hogy a hazafelé vezető utat lezárták, így úgy dönt megszáll egy hotelban. A hotel kísérteties, de nincs más hely ahol megtudna szállni e fagyos időben. Elfoglalja hát a lepukkant szobát amit kapott, majd elalszik.
Amikor felébred viszont minden megváltozik. A kijárati ajtó eltűnik. A szoba folyamatosan változtatja magát. Tárgyak tűnnek el, tűnnek fel. Járatok nyílnak meg a falakból, de a kinti világgal már sosem teremthet kapcsolatot. Egy valami viszont sokkal aggasztóbb, mint maga a bezártság a kijuthatatlan szobában. Az hogy nincs egyedül.



*  *  *

A történet sokkal feszültebb lesz, mint A Démon Barátja. Egyben sokkal relytéjesebb, és az eddigi tapasztalataimat kihasználva minden fejezetre időt és rengeteg energiát szánok majd. A Démon Barátja még kb 10-12 fejezetből áll aztán vége : ) Szóval legyetek résen.

1 megjegyzés:

  1. Ez ugy hangzik mint a Siri talalkozas. Nem tudom hogy lattad mar,de ugyan ilyen csak ott tobben vannak:D Amugy tok jo,tetszik. A Demon Baratja pedig Silent Hilles volt elegge,plane a Leilas resz:D Csak onnan tudom hogy a kedvenc filmem szoval nem volt nehez kikovetkeztetni xd De imadom a blogod^-^Es kar hogy nem lesz folytatva:c

    VálaszTörlés